Loading...
 Start Page
Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου
Κλίκ για μεγέθυνση
Βραβευμένη Chef & Ιδιοκτήτης της CVK Greek Food Consulting
Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου κατάγεται από το Αίγιο του Νομού Αχαΐας. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικών Υπολογιστή καθώς και στο ΟΤΕΚ ΙΕΚ Ηρακλείου, στο τμήμα Ειδικής Μαγειρικής Τέχνης.
Τα πρώτα της βήματα σαν ασκούμενη μάγειρας τα έκανε στο εστιατόριο του "Pegasus Rhodos" και στο εστιατόριο του "Peninsula Elounda" ! Συνέχισε σαν μάγειρας να εργάζεται σε εστιατόρια από το 2010 έως και σήμερα, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Υπό την εκπαίδευση του Chef Γιάννη Μπαξεβάνη συνέχισε να ασχολείται με -  τον τομέα της μαγειρικής στο εστιατόριο "Ferryman" που βρίσκεται στην Ελούντα, στο εστιατόριο "6 Κλειδιά" , και στο "Princess Kyniska Suite" ενώ την ίδια περίοδο συνεργάστηκε με το εστιατόριο "L'auberge De Lill" που βρίσκεται στην Γαλλία και είχε βραβευθεί με 3 αστέρια Michelin.
Ανέλαβε το 2015 το "Relax Ios Suite" σαν Chef στο τομέα της Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, ενώ κατείχε θέση εκπαιδευτικού μάγειρα στο MBS MY Business School που βρίσκεται στο Ρέθυμνο, Status School στα Χανιά καθώς και στο Δ.ΙΕΚ Ιεράπετρας. Επίσης ήταν μέλος στο Διοικητικού Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης. Από το 2016 μέχρι το 2020 ήταν η Ηeadchef στο εστιατόριο Pelagos Sea Side.
Το 2021 διετέλεσε σαν Εxecutive Chef στο Numo Resort Ierapetra. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα ασχολείται στο χώρο της εστίασης με την εκπαίδευση επαγγελματιών σε επιχειρήσεις εστίασης στα πλαίσια του Consulting σαν Consultant Chef, δημιουργώντας το 2022 την ατομική επιχείρηση με επωνυμία CVK GREEK FOOD CONSULTING με έδρα την Αιγιάλεια, η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη.
Δημιούργησε το Παιδικό εργαστήριο το 2014 ''Λιλιπούτειοι Μάγειρες'' και ασχολείται παράλληλα με τα πολιτιστικά της γενέτειρας της και όπου είχε κάλεσμα για την ανάδειξη της γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής, σε συνεργασία με την ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ Αιγίου, καθώς  και την συμμετοχή της, στο πλαίσιο του προγράμματος leader, την παρουσίαση  του έργου Food Art Movement Energy-the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD, που υλοποιήθηκε από το Δήμο Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Cooperation Programme Intereg V-A Ελλάδα- Ιταλία 2014-2020. Το 2022 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγιαλείας την επέλεξε σαν μέλος της επιτροπής οργάνωσης του Θεσμού Οινοξένεια – Τοπία και Γεύσεις
της Αιγιαλείας για την δημιουργία της οργανωτικής επιτροπής για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του θεσμού Οινοξένεια Τοπία και Γεύσεις της Αιγιαλείας.
Το 2017 εκπροσώπησε όλη την Μεσόγειο μέσα από το διεθνή διαγωνισμό της  San Pellegrino κατακτώντας την 1η θέση στο Ισραήλ και την κατάταξή της στους 10 καλύτερους Young Chef Παγκοσμίως.
Το 2018 στον τελικό που έλαβε χώρα στο Μιλάνο της Ιταλίας κατάφερε να επιλεχθεί στους 5 καλύτερους Young Chef San Pellegrino κάτω των 30 ετών.
Copyright © 2024 - 2025 Travel West Forum, Μάρτιος 2025